Carwrap

Bij Wrapped MC kun je terecht voor een kwalitatieve carwrap. De mogelijkheden met carwrapping zijn eindeloos. Je kunt je auto laten wrappen in een matte, metallic of hoogglans kleur. Je kunt ook kiezen voor een full-colour met een gaaf design of in de huisstijl van je bedrijf.

Offerte aanvragen

Kwaliteit en vakmanschap

Wij werken alleen met hoogwaardige materialen van gerenommeerde merken zoals 3M en Avery. Om het beste resultaat te behalen wordt de folie op professionele wijze aangebracht. Zo kunnen de handgrepen, koplampen, stootlijsten en eventueel bepaalde delen van het interieur worden gedemonteerd. Hierdoor zijn de randen van de folie niet zichtbaar en is het eindresultaat verbluffend. Marcel Tang is een echte professional in carwrapping. Hij is trainer bij Appcademy en geeft de training Masterclass Carwrap.

De voordelen van een carwrap

Een carwrap biedt niet alleen de mogelijkheid om de kleur en uitstraling van je auto te veranderen, maar biedt ook bescherming tegen kleine krasjes en beschadigingen aan de originele lak van je auto. Een carwrap is later ook weer te verwijderen, zonder lijmsporen!

Werkwijze

Bij Wrapped MC starten we elk carwrap-project met een goed gesprek om jouw wensen te bespreken en de mogelijkheden voor jouw voertuig te laten zien. Voor sommige carwraps zal er een design op maat worden gemaakt. Marcel staat voor je klaar om je te adviseren of je een prijsindicatie te geven!

Meer dan auto's

Naast auto’s wrappen we ook andere objecten zoals vrachtwagens, bakfietsen, aanhangers, bussen, touringcars, scooters, motoren, boten, interieurs, keukens en ramen. De mogelijkheden zijn enorm!

Klaar om je auto te laten stralen? Neem dan contact op met Wrapped MC voor een vrijblijvende offerte!

Offerte aanvragen