Wrappen

Wrapped MC is gespecialiseerd in het wrappen van interieurs, auto’s, bussen, motoren en werkplekken. Vanaf begin tot eind helpen we jou om te komen tot de juiste uitstraling. Je wordt meegenomen bij het creatieve proces vooraf tot het aanbrengen van de wrap.

Wrapped MC streeft naar een glimlach voor jou als klant

Het inspireren van klanten met ambacht en kennis van wrappen om een duurzame en complete restyle te realiseren die zorgt voor een unieke en premium beleving van jouw interieur, auto of zakelijke omgeving is waar Wrapped-MC voor leeft.

Ontdek hieronder de mogelijkheden van wrappen en creëer een unieke uitstraling die past bij jouw stijl en behoeften. 

Als je wenst kun je je volledige interieur wrappen; denk bijvoorbeeld aan deuren, muren, badkamers, keukens, kasten en tafels. Een keuken bijvoorbeeld, deze gaat jaren mee, maar al snel zijn we uitgekeken op de kleur. Wrapped MC biedt het wrappen van onder andere je keuken aan om jouw thuis een frisse en moderne uitstraling te geven, zonder de nadelige effecten van een complete verbouwing.

Maar ook voor de badkamer is wrappen een goed idee. Er wordt gebruikgemaakt van een waterbestendige folie die zeer geschikt is voor gebruik in natte ruimtes. Maar ook kasten, deuren of zelfs muren zijn geschikt om te wrappen.

Wrapped MC biedt het wrappen van jouw auto, bus of camper aan om een unieke en persoonlijke uitstraling te geven, daarmee zorgt het voor een versterking van jouw identiteit. Maar ook op zakelijk gebied is wrappen van je voertuig een uitstekende keuze, met een zakelijke auto wrap straal je de merkidentiteit uit die je wenst.

Snel, gemakkelijk en het zorgt ervoor dat jouw kantoor de merkidentiteit versterkt en uitstraalt waar nodig. Wrapped MC biedt het wrappen van jouw werkplek aan om het kantoor of lunchruimte een frisse en moderne uitstraling te geven. Maar ook voor het wrappen van foodtrucks, winkelpanden of andere branding moet je Wrapped MC hebben.

Wat wil jij laten wrappen?