Raamfolie op gebouwen

Bij Wrapped MC kun je terecht voor het professioneel laten aanbrengen van hoogwaardige raamfolies op gebouwen. Of het nu gaat om privacy, veiligheid, decoratie of zonwerende maatregelen, wij bieden een breed scala aan mogelijkheden.

Offerte aanvragen

Kwaliteit en vakmanschap

Wij werken alleen met hoogwaardige materialen van gerenommeerde merken zoals 3M, Avery, Dtec en SPF. We zorgen ervoor dat de folie perfect wordt aangebracht en dat het eindresultaat verbluffend is.

De voordelen van raamfolie

Raamfolie biedt niet alleen privacy, maar kan ook bescherming bieden tegen de zon en schadelijke UV-stralen. Daarnaast kan raamfolie inbraakvertragend werken en zorgen voor extra veiligheid. Ook biedt raamfolie decoratieve mogelijkheden om het uiterlijk van een gebouw te verbeteren.

Werkwijze

Bij Wrapped MC starten we elk project met een uitgebreid gesprek om jouw wensen te bespreken en de mogelijkheden voor jouw gebouw te laten zien. Voor sommige projecten zal er een design op maat worden gemaakt. Marcel staat voor je klaar om je te adviseren en een prijsindicatie te geven.

Meer dan raamfolie

Naast raamfolie beplakken we ook andere objecten zoals interieurs, auto’s, boten, scooters, motoren, vrachtwagens, bakfietsen, aanhangers en bussen. De mogelijkheden zijn enorm!

Ben je klaar om jouw gebouw te laten stralen? Neem dan contact op met Wrapped MC voor een vrijblijvende offerte!

Offerte aanvragen