Marcel Tang

Marcel Tang is de eigenaar van Wrapped MC. Met zijn jarenlange ervaring en oog voor detail, heeft Marcel al vele projecten succesvol afgerond en klanten blij gemaakt met hun gewrapte auto, interieur, raam of muur.

Offerte aanvragen

Appcademy trainer

Naast zijn werk bij Wrapped MC is Marcel Tang ook trainer bij Appcademy en geeft hij de cursus Masterclass Carwrap. Hiermee deelt hij zijn kennis en ervaring met andere professionals in de industrie, om zo de kwaliteit van het vak te verbeteren. Marcel is altijd op de hoogte van de nieuwste technieken en ontwikkelingen in de industrie en deelt deze kennis graag met anderen.

Netwerk van de beste freelance wrappers

Marcel Tang heeft een uitgebreid netwerk van de beste freelance wrappers die hij kan inzetten voor grote projecten. Dit netwerk bestaat uit ervaren en gepassioneerde professionals. Hierdoor kan hij snel schakelen en flexibel werken, zonder in te leveren op kwaliteit en vakmanschap.

Werkwijze

Bij Wrapped MC staat de wens van de klant altijd centraal. Marcel begint elk project met een gesprek om de wensen van de klant te bespreken en de mogelijkheden te laten zien. Voor sommige projecten zal er een design op maat worden gemaakt. Bij Wrapped MC wordt alleen gewerkt met hoogwaardige materialen van gerenommeerde merken zoals Avery, 3M en Bodaq om zo het beste resultaat te behalen. De montage wordt uitgevoerd door echte vakmensen. Bij Wrapped MC wordt er altijd gestreefd naar perfectie en een tevreden klant.

Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Marcel Tang en vraag vrijblijvend een offerte aan.

Offerte aanvragen