Interieur wrap

Bij Wrapped MC kun je terecht voor het professioneel laten aanbrengen van een hoogwaardige interieur wrap. De mogelijkheden met interieurfolie zijn eindeloos. We kunnen keukens, meubels, kasten, deuren, muren, liften etc. wrappen met interieurfolie.

Voor welke stijl ga jij? Ga je bijvoorbeeld voor een houttextuur, staal, een effen kleur of een fullcolour print?.

Offerte aanvragen

Kwaliteit en vakmanschap

Wij werken alleen met hoogwaardige materialen van gerenommeerde merken zoals 3M en Bodaq om zo het beste resultaat te behalen. Om het beste resultaat te behalen wordt de interieur wrap aangebracht door echte vakmensen.

De voordelen van interieur wrap

De meeste interieurfolies zijn krasbestendig, waterafstotend, hittebestendig (tot max 110°C), antibacterieel en vuilafstotend. Bovendien kan interieurfolie later ook weer verwijderd worden zonder sporen achter te laten.

Werkwijze

Bij Wrapped MC starten we elk project met een uitgebreid gesprek om jouw wensen te bespreken en de mogelijkheden voor jouw interieur te laten zien. Voor sommige projecten zal er een design op maat worden gemaakt. Marcel staat voor je klaar om je te adviseren en een prijsindicatie te geven.

Meer dan interieurs

Naast interieurs wrappen we ook andere objecten zoals ramen, auto’s, boten, scooters, motoren, vrachtwagens, bakfietsen, aanhangers en bussen. De mogelijkheden zijn enorm!

Ben je klaar om je interieur te laten stralen? Neem dan contact op met Wrapped MC voor een vrijblijvende offerte!

Offerte aanvragen